Utolsó mix ebben az évben Peter Millertől ;)Peter Miller - BelieveNeck - Live @ Frisky Sound - Szana Feszt 2015Peter Miller - Live @ Frisky Sound - Szana Feszt 2015Peter Makto - LIVE set @ Frisky Sound pres. Szana Feszt (19 Jun 2015)

"Gyerekek, számomra egy újabb felejthetetlen élményt jelentett a Frisky Sound idei Szana Fesztiválja. Ritka alkalmak ezek, amikor így összejön a társaság egy vadregényes tájon, ahol a folyók találkoznak és mindent átjár a természet ereje. Úgy éreztem magam mintha egy illegál party-n vettem volna részt. Az emberek kiéhezetten jöttek erre a műfajra. Úgy nyomták a táncot, hogy öröm volt nézni és mosolygott a szívem. Tömegekre nem is volt szükség, bár elfért volna még pár jó arc, de akik ott voltak az utolsó percig magasan tartották azt az energiamezőt amitől ez a buli így működött. Mosolygó szívvel játszottam. Ment a boogie a csillagok fénye alatt és a felkelő nappal is együtt jártuk. Aztán reggel mindenki békésen mosolyogva köszönt el a másiktól...Találkozunk 2016ban (remélem) !! Köszönöm!! Peter Makto aka Dandy"


Frisky Sound - Szana Feszt 2015

Idén nyáron egy igazán különleges bulival készülünk. Hiszen együtt ünnepelhetjük a 15 éves Badgirls (Official) és a Szana Feszt 10. születésnapját. A helyszín ismét Szanazugban a Körösvölgy Panzió, különleges meglepetésekkel várunk Titeket!


Ide kattintva csatlakozhatsz az eseményhez.

Peter Miller - Else


Idén nyáron ismét - Frisky Sound @ KTN

KTN Csongrád / Körös-Toroki Napok 2015 Elektro-torok Djfeszt


Ide kattintva csatlakozhatsz az eseményhez.

friskysound.hu

Megújult az oldal!

Idei első mix Peter Millertől